fbpx
Reis veilig en verantwoord – Taxi Station Leeuwarden

Zakelijk taxivervoer

Bij Taxi Station begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat betrouwbaarheid en efficiëntie essentieel zijn bij zakelijk reizen. 

Wij streven ernaar om u een eersteklas taxidienst te bieden die voldoet aan al uw zakelijke behoeften. Met onze ervaren chauffeurs, comfortabele voertuigen en professionele service zorgen wij ervoor dat uw zakelijke reis soepel en aangenaam verloopt.

Bij Taxi Station hechten we veel waarde aan klanttevredenheid.

We begrijpen dat elk zakelijk evenement uniek is en dat uw behoeften kunnen variëren. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of u nu een enkele rit of een volledig transportplan nodig heeft, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

Onze chauffeurs zijn getraind om u een veilige en comfortabele rit te bieden. Ze kennen de wegen van Leeuwarden en de omliggende regio en zorgen ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. Of u nu naar een vergadering, conferentie, luchthaven of andere zakelijke bijeenkomst moet, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Bij Taxi Station streven we naar transparantie en eerlijke prijzen. Onze tarieven voor zakelijk taxivervoer zijn concurrerend en we bieden duidelijke en heldere facturatie. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Ja, bij Taxi Station kunt u eenvoudig een taxi reserveren voor uw zakelijke vervoer. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, per e-mail of gewoon een simpel bericht via Whatsapp is ook mogelijk.

Wij kunnen u zowel van een factuur als kwitantie voorzien. Op beide methodes zal er een begin en eindadres staan, tijdstip van vertrek en datum. Bij een factuur kunnen wij, indien u dat wenst, aanvullende gegevens toevoegen. (Bijvoorbeeld: taxirit wegens treinuitval)

Ja, Taxi Station biedt vervoer van en naar alle luchthavens (zowel binnen als buiten Nederland). Of u nu een zakenreis maakt of een klant of collega van de luchthaven moet ophalen, wij zorgen voor een comfortabele en tijdige rit.

Ja, wij accepteren betalingen op rekening voor zakelijk vervoer. U kunt uw rekening op een later tijdstip betalen, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het afhandelen van de betaling.

Voor de prijs van uw zakelijke taxirit kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze medewerkers helpen u graag en voorzien u van een prijsopgave op basis van uw specifieke reisbehoeften.

Ja, Taxi Station kan groepen van verschillende groottes accommoderen voor zakelijke evenementen. Neem contact met ons op om uw specifieke vereisten te bespreken, zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw groepsvervoer.

Ja, dit is mogelijk via TaxiBetalen.nl. Dit is een betalingsplatform van Taxi Station.

Ja, dat is mogelijk, maar wij vragen u vriendelijk om dit wel even van te voren aan te geven, zodat wij rekening kunnen houden met de reistijd.

Ja, dit is mogelijk. Even afhankelijk van de situatie is het mogelijk om met twee taxivoertuigen te rijden of met een bus.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw zakelijk vervoer te regelen.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Contact

Wij regelen uw zakelijk vervoer.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?

Bel of whatsapp via de bovenstaande knoppen op de website. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dat via de knop hieronder.

Contact per telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar: 
058 2300 300.

Contact per e-mail

Wij zijn ook op het algemene e-mailadres te bereiken: info@taxistation.nl

Contact via Whatsapp of via Social Media

U kunt ons ook appen via Whatsapp. Taxi Station is ook via Facebook, Twitter en Instagram te bereiken!

Wilt u graag comfortabel vervoerd worden?
We streven ernaar om uw zakelijke reiservaring in Leeuwarden onvergetelijk te maken.

Met onze ruime en comfortabele taxivoertuigen komt u of uw zakenpartner of medewerker uitgerust aan op de bestemming. Wij staan voor u klaar!

Schuiven naar boven