fbpx

Taxi Holwerd

Reis veilig en verantwoord

Gun uzelf en uw reisgezelschap het comfort van een ruime, comfortabele en luxe taxi. U gaat écht goed voorbereid op reis wanneer u bij Taxi Station een taxi vanaf of naar Holwerd boekt! De prijs zal u niet teleurstellen. Natuurlijk is een prijsopgave/offerte geheel vrijblijvend.

Contact

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave of direct reserveren?

Wilt u graag uitgerust arriveren aan de haven in Holwerd of gaat u op vakantie en wilt u graag met een geruststellend gevoel op vakantie?
Taxi Station staat voor u klaar om u en uw geliefden te vervoeren. Met onze ruime en comfortabele taxivoertuigen komt u uitgerust aan op de haven. Er wordt geholpen om uw bagage in- en uit te laden en zo veilig mogelijk te vervoeren. U wordt ruim op tijd voor de ingang van de haven bij de veerboot afgezet en geholpen met uw bagage. De start van uw vakantie begint op deze manier zeer aangenaam. Wij staat voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Hieronder treft u de veelgestelde vragen. Mocht u het antwoord op uw vraag niet hebben gevonden, dan staan wij klaar om uw vraag te beantwoorden. U kunt ons mailen, whatsappen of bellen. Wij helpen u graag!

De prijs die naar u wordt gecommuniceerd geldt per taxi.

Nee, u wordt altijd rechtstreeks naar uw bestemming gebracht in een ruime en luxe privé taxi.

Online boeken of per e-mail boeken kan tot 12 uur vóór vertrek. Wilt u korter voor vertrek een taxi reserveren, dan vragen wij u vriendelijk om via Whatsapp of telefonisch een taxi te reserveren.

Dit is geen enkel probleem. Wij zijn zeer flexibel en u kunt uw vraag altijd voorleggen. Wij staan hier open voor.

Ja, uiteraard zijn wij u hier ook bij van dienst! Er wordt samen met u een locatie afgesproken waar u de chauffeur kunt verwachten.

Ja, dit is mogelijk via TaxiBetalen.nl. Dit is een betalingsplatform van Taxi Station.

Ja, dat is mogelijk, maar wij vragen u vriendelijk om dit wel even van te voren aan te geven, zodat wij rekening kunnen houden met de reistijd.

Ja, dit is mogelijk. Even afhankelijk van de situatie is het mogelijk om met twee taxivoertuigen te rijden of met een bus.

Contactmogelijkheden

Hieronder treft u de diverse mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Wilt u graag een prijsopgave of wilt u graag wat meer informatie? Wij staan u graag te woord. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder!  

Contact per telefoon

U kunt ons telefonisch bereiken op  telefoonnummer 
058 2300 300.

Contact per e-mail

U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@taxistation.nl.

Contact via Whatsapp of via Social Media

U kunt ons ook appen via Whatsapp. Taxi Station is ook via Facebook, Twitter en Instagram te bereiken!

Schuiven naar boven