fbpx

Coronavirus COVID-19

Taxi Station volgt het protocol taxivervoer zoals is opgesteld door het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), de landelijke vereniging voor ondernemers actief in zorg- en taxivervoer, samen met de vakbonden FNV & CNV Vakmensen. Binnen de kaders van het kabinetsbeleid en adviezen van het RIVM voor de bestrijding van het corona-virus, wilt Taxi Station Leeuwarden en haar medewerkers hiermee het taxivervoer zo verantwoord mogelijk weer op de grotere schaal gaan uitvoeren.

De algemene hygiënemaatregelen zijn terug te vinden op de site van het RIVM.

Ook treft u hieronder het protocol dat vanuit het Rijksoverheid is opgesteld. Deze bevat regels voor veilig zorgvervoer en taxivervoer in verband met het COVID-19 (corona)virus. Deze kunt u hieronder raadplegen.

  1. Download ‘Veilig en verantwoord taxi- en zorgvervoer.pdf
  2. Informatie Rijksoverheid – corona en vervoer met taxi
Ten gevolge van het coronavirus hebben wij maatregelen getroffen in onze taxivoertuigen. In al onze voertuigen zijn spatschermen/coronaschermen gemonteerd. Ook treft u mondkapjes en hygiënische handgel in de taxi. De chauffeurs zijn goed op de hoogte van de regels en deze kunt u uiteraard ook gerust aanspreken als u vragen heeft.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Zowel telefonisch, per e-mail of via Whatsapp.

Social Media


Taxi Leeuwarden tot uw dienst!

Schuiven naar boven