fbpx

Veelgestelde vragen / FAQ

Welkom bij onze FAQ-pagina, waar we de meest voorkomende vragen beantwoorden om je te helpen bij het vinden van de informatie die je zoekt.

Als je vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze
contactpagina en ons team staat klaar om je verder te helpen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Ja, bij Taxi Station kunt u eenvoudig een taxi reserveren voor uw vervoer. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, per e-mail of gewoon een simpel bericht via Whatsapp is ook mogelijk.

Wij kunnen u zowel van een factuur als kwitantie voorzien. Op beide methodes zal er een begin en eindadres staan, tijdstip van vertrek en datum. Bij een factuur kunnen wij, indien u dat wenst, aanvullende gegevens toevoegen. (Bijvoorbeeld: taxirit wegens treinuitval)

Ja, dit is mogelijk via TaxiBetalen.nl. Dit is een betalingsplatform van Taxi Station.

Ja, Taxi Station biedt vervoer van en naar alle luchthavens (zowel binnen als buiten Nederland). Of u nu een zakenreis maakt of een klant of collega van de luchthaven moet ophalen, wij zorgen voor een comfortabele en tijdige rit.

Ja, dat is mogelijk, maar wij vragen u vriendelijk om dit wel even van te voren aan te geven, zodat wij rekening kunnen houden met de reistijd.

De kosten voor een taxirit in Leeuwarden worden bepaald door verschillende factoren, waaronder het starttarief, de kilometerprijs en het tarief per minuut. De tarieven zijn bij ons als volgt opgesteld:

  • Starttarief: €3,65
  • Kilometerprijs: €3,55 per kilometer
  • Tarief per minuut: €0,44 per minuut

Voorbeeld: Stel dat u een taxirit maakt in Leeuwarden die 7 minuten duurt met een afstand van 2 kilometer. Laten we de kosten van deze rit berekenen:

  • Starttarief: €3,65
  • Afstandskosten: 2 km × €3,55/km = €7,10
  • Tijdskosten: 7 min × €0,44/min = €3,08

De totale kosten voor deze rit zouden zijn: €3,65 (starttarief) + €7,10 (afstandskosten) + €3,08 (tijdskosten) = €13,83.

Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts ter illustratie zijn en kunnen variëren op basis van verkeersomstandigheden

Bij ons taxibedrijf bieden we diverse betaalmogelijkheden om je rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt contant betalen, je pinpas gebruiken of betalen met je creditcard. We accepteren ook American Express (Amex) kaarten. Mocht je niet over een van bovenstaande betaalmethodes beschikken accepteren wij ook dollars.

(Houd er echter rekening mee dat bij sommige creditcardtransacties mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.)

Ja, dit is mogelijk. Even afhankelijk van de situatie is het mogelijk om met twee taxivoertuigen te rijden of met een bus.

Ja, wij accepteren betalingen op rekening voor uitsluitend zakelijk vervoer. U kunt uw rekening op een later tijdstip betalen, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het afhandelen van de betaling.

Ja, Taxi Station kan groepen van verschillende groottes accommoderen voor zakelijke evenementen. Neem contact met ons op om uw specifieke vereisten te bespreken, zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw groepsvervoer.

Voor de prijs van uw zakelijke taxirit kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze medewerkers helpen u graag en voorzien u van een prijsopgave op basis van uw specifieke reisbehoeften.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw zakelijk vervoer te regelen.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Schuiven naar boven